bizz-company

Businessdevelopment

Welkom!
Strategie
Management
Businessdevelopment
Netwerkorganisaties
Referenties
Contact 2.0

Businessdevelopment – Bizz-Company faciliteert organisaties in het ondernemen, het leiden en het managen. Daarnaast Bizz-Company ontwikkelt ook voor eigen rekening nieuwe businessinitiatieven. Wij identificeren, ontwikkelen en introduceren nieuwe producten en samenwerkingsvormen.

Actuele projecten

Organisatiescan – Bizz-Company ontwikkelt en lanceert een digitale organisatiescan waar organisatieadviseurs laagdrempelig gebruik van kunnen maken. Een benchmark-tool is in ontwikkeling.

Scriptiecoaching – ontwikkeling en lancering platform waarbij coaches uit het bedrijfsleven gekoppeld worden aan studenten van businessschools, HBO- en WO-instellingen die voor hun studie producten moeten afleveren zoals afstudeerscripties en dissertaties.

Scriptiecorrectie – een ‘bijproduct’ van scriptiecoaching. Veel studenten hebben moeite om producten op te leveren in foutloos Nederlands. Scriptiecorrectie matcht studenten en tekstcorrectoren aan elkaar.

Landelijk alumniplatform – HBO- en WO-instellingen hebben moeite om hun alumnibeleid vorm te geven. Bizz-Company onderzoekt de mogelijkheid om een landelijk alumniplatform te lanceren, waarbij zij het individuele alumnibeleid van de onderwijsinstellingen faciliteren. Marktpartijen zullen hier een belangrijke rol inspelen.

Digitale leermiddelen HBO – studenten moeten jaarlijks nog stapels boeken aanschaffen. Terecht overigens. Zodra ze echter de kans krijgen schakelen ze over naar informatiebronnen op het internet. Ze zijn echter niet in staat ‘rijp’ van ‘groen’ te onderscheiden. Samen met een bedrijf dat reeds 10 jaar digitale leermiddelen ontwikkelt gaat Bizz-Company in de zomer van 2010 een eerste project uitvoeren.

Leergang informatiemanagement – nagenoeg iedere organisatie heeft met informatiemanagement van doen. Externe partijen worden betrokken, intern is er onvoldoende kennis in huis om zelf sturing te geven aan het proces en als volwaardig gesprekspartner met externe partijen te fungeren. Bizz-Company ontwikkelt en lanceert met twee andere organisaties een leergang informatiemanagement met action learning als leidende methodiek.

www.bizz-company.nl