bizz-company

Management

Welkom!
Strategie
Management
Businessdevelopment
Netwerkorganisaties
Referenties
Contact 2.0

Interimmanagement – de interimmanagers van Bizz-Company worden meestal ingehuurd voor een periode van drie tot negen maanden. Zij helpen organisaties die strategische veranderingen ondergaan, een bepaalde gekozen strategie willen invoeren, of die op zoek zijn naar iemand om een kritieke management positie op te vullen. Soms worden zij ingezet om snel een manager of executive op een strategische positie te vervangen die plotseling is vertrokken.

Onze interimmanagers worden ingezet wanneer de bedoelde functie niet full-time is, of wanneer een permanente manager of executive niet op korte termijn te vinden is.

Interimmanagers hebben als voordeel dat ze minder verbonden zijn met (de geschiedenis van) de afdeling of bedrijf en daarom makkelijker moeilijke beslissingen kunnen nemen. Verder hebben zij een uitgebreide ervaring binnen een specifiek werkgebied en een passende opleiding om dergelijke projecten aan te kunnen.

Projectmanagement - bij projectmanagement gaat het altijd om het bereiken van een vooraf gesteld resultaat. De weg daar naartoe is nooit zonder hobbels.

Leiders van dergelijke projecten dienen op de hoogte te zijn van de situatie in het veld; de regels en de politieke processen, de verschillende partijen en hun belangen.

De projectleiders en projectmanagers die wij inschakelen voor bijzondere projecten zijn zeer goede strategische spelers en werken graag zelf mee in het veld. Zij hebben ervaring met het definiŽren, inrichten en managen van een totaal project en een speciaal daarvoor bestemde projectorganisatie.

Coaching, persoonlijke advisering & begeleiding – een aantal senior-consultants van Bizz-Company begeleiden particulieren, bedrijven en ondernemers bij persoonlijke en werkgerelateerde vraagstukken. Coaching, advisering en begeleiding lopen in onze trajecten in elkaar over.

www.bizz-company.nl