bizz-company

Netwerkorganisaties

Welkom!
Strategie
Management
Businessdevelopment
Netwerkorganisaties
Referenties
Contact 2.0

Netwerkorganisaties – de ontwikkelingen op het gebied van organisaties en op de arbeidsmarkt vragen om een andere wijze van organiseren en nieuwe vormen van werken. Bizz-Company zoekt, ontwikkelt en experimenteert volop met netwerkorganisaties als antwoord op deze ontwikkelingen. En netwerkorganisatie heeft reeds vorm gekregen, anderen zijn in ontwikkeling.

BusinessShadow - BusinessShadow is een netwerkorganisatie. Een BusinessShadow is een persoonlijke raadgever en sparring partner van de ondernemer en/of directie, waarbij de focus ligt op de bedrijfskundige processen. In de ‘schaduw’ van de directie wordt ondersteuning gegeven, gericht op het optimaliseren van de organisatie en het verbeteren van de resultaten in de breedste zin van het woord. Het verschil met 'standaard'-consultancy is dat BusinessShadow met een vaste regelmaat met de directie aan de slag gaat en daardoor meer focus heeft op het pro-actief omgaan met de (business-)omgeving. Dus nadruk op problemen voorkomen in plaats van problemen oplossen. Kijk op businessshadow.nl!

Initiatieven

ThirdMission – Netwerkorganisatie van zelfstandige senior-adviseurs op het gebied van leren en ontwikkelen. ThirdMission zoekt naar complicaties in de markt van leren en ontwikkelen bij onderwijsinstellingen en bedrijven. Een hot-issue is loopbaanontwikkeling. Hoe kunnen organisaties inspelen op de steeds krapper wordende arbeidsmarkt? Hoe kunnen zij hun medewerkers binden en boeien? ThirdMission ontwikkelt een laagdrempelige methodiek voor organisaties om op deze ontwikkeling te kunnen inspelen.

The Research Company – Netwerkorganisatie van marktonderzoekers op het gebied van strategie, cultuur en beleid. Zelfstandige onderzoekers delen kennis en kunde en ontwikkelen nieuwe producten.

www.bizz-company.nl