bizz-company

Strategie

Welkom!
Strategie
Management
Businessdevelopment
Netwerkorganisaties
Referenties
Contact 2.0

Strategische heroriŽntatie – uw organisatie heeft een strategie, maar de visie en strategie is dringend aan revisie toe. De senior-consultants van Bizz-Company helpen u, uw managementteam en/of uw medewerkers in een aantal werksessies in het formuleren van een nieuwe visie en strategie. Onze aanpak is altijd interactief en afgestemd op de behoeften en mogelijkheid van uw organisatie. Wij hebben daarbij ruime ervaring met zogenaamde large scale sessies.

Implementatie strategie – na het ontwikkelen van een krachtige visie en strategie, komt uw echte uitdaging: de implementatie. De eerste strategische implementatie die volgens plan verloopt moet nog worden ontwikkeld. Daarom blijven wij graag betrokken om het implementatietraject te begeleiden en zonodig bij te sturen. Onze senior-consultants zetten beproefde tools in om de implementatie van uw strategie te ondersteunen.

Optimaliseren van uw organisatie – groei en ontwikkeling van uw organisatie is een samenspel van structurele innovatie enerzijds en operational excellence anderzijds. Onze senior-consultants analyseren processen en complicaties in de organisatie, adviseren u en implementeren.

www.bizz-company.nl