bizz-company

Tool: test mindfulness

Welkom!
Strategie
Management
Businessdevelopment
Netwerkorganisaties
Referenties
Contact 2.0

Mindfulness verwijst naar een term uit het Boeddisme. Het betekent: met aandacht en bewustzijn aanwezig zijn in het hier-en-nu, zonder te oordelen, zonder dingen anders te willen maken dan ze zijn.
Mensen zijn in het gewone leven de meeste tijd bezig met dingen doen, de waan van de dag, dingen voor elkaar krijgen: veranderingen aanbrengen in iets wat ze niet bevalt of hun best doen om iets te bereiken wat er nog niet is. Door al die aandacht op iets wat niet in het hier-en-nu is, gaat een belangrijk deel van het leven onopgemerkt voorbij: ze zien niet wat er allemaal is in het moment van nu. Mindfulness is niet alleen toepasbaar in je dagelijkse privť-leven, maar zeker ook in je werk.
 
Doel: vaststellen hoe je scoort op de vijf dimensies van mindfulness: waarnemen, beschrijven, bewustzijn, acceptatie van anderen en acceptatie van jezelf.
 
Werkwijze: tool downloaden, de veertig stellingen scoren met een cijfer variŽrend tussen de 1 en 7, waarbij 1 staat voor de uiterste 'past niet bij mij' en 7 voor 'past zeker bij mij'.
 
Resultaat: een kort verhaaltje met daarin jouw score afgezet tegen de gemiddelde score van ruim 1.200 respondenten en een grafiek waarin deze scores overzichtelijk zijn weergegeven.

mindfulness

mindfulness

download tool: test mindfulness

mindfulness

 
 
Deze tool wordt onder andere gebruikt in onze programma's effectiviteit en trajecten coaching. Wil je weten wat wij hierin voor jou en/of jouw organisatie kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.
 

Naam:
Emailadres:
Telefoonnummer:
Bericht:
  

 
 
Deze informatie delen wij graag met je. Tevreden? Deel ook en wijs anderen op de tool!
 

 
 
Wij blijven delen. Modellen, concepten en theorieŽn vind je op: www.managementmodellensite.nl.

bc_managementmodellensite_logo.jpg