Mexico

Mexico-City

Home
Mexico City
Teotihuacan
Veracruz
Catemaco
La Venta en Villahermosa: Olmeken
Palenque: Maya's
Misol-Ha en Agua Azul
Christóbal de las Casas
Canón del Sumidero
Tehuantepec: Zapoteken
Oaxaca
Puebla
Uruapan
Volcán Paricutín
Pátzcuaro
Mexico-City
Contact en informatie

11 juni: terug naar Mexico-City, terug naar Nederland

1106-1-mexico-dsc02424.jpg

1106-4-mexico-dsc02434.jpg

1106-6-mexico-dsc02449.jpg

1106-8-mexico-dsc02455.jpg

1106-2-mexico-dsc02425.jpg

1106-3-mexico-dsc02432.jpg

1106-5-mexico-dsc02441.jpg

1106-7-mexico-dsc02451.jpg

11 juni: Mexico-City

We rijden rond negen uur aan. De rit naar Mexico-City verloopt voorspoedig, behalve ... bij Toluca! Ook nu missen we weer een goede bewegwijzering. Slechte bewegwijzering heeft nu een nieuwe naam gekregen: Toculaanse toestanden.

Toch bereiken we al vroeg in de middag Mexico-City en we besluiten een bezoek de brengen aan het cultuur-antropologische museum. Op dit gebied is het museum een van de beroemste musea in de wereld. Iedere culturele beschaving in Mexico heeft hier een plekje gekregen. Het museum is ontzettend groot. Wanneer je het museum met de volle aandacht bezoekt, heb je waarschijnlijk aan een dag niet voldoende tijd. Gezien onze twee uur bezoeken we alleen de zalen met verzamelingen van plekken die we op onze reis hebben bezocht: Teotihuacan, Zapoteken, Olmeken en Maya's.

Tegen vijf uur leveren we auto af bij Hertz en checken we in.

We doden onze tijd in een restaurant. Half acht boarden en een uurtje later stijgen we op. Terug naar Nederland ... (voordat het orkaanseizoen begint!)

12 juni: vliegen

Het grootste gedeelte van de vliegreis hebben we kunnen slapen. Halverwege de middag (Nederlandse tijd) landen we in Madrid. Voor onze biologische klok dus nog redelijk vroeg in de morgen.

We hebben ruimschoots de tijd om over te stappen. Deze tijd hebben we ook wel nodig gezien de lange loopafstanden en het gebruik van de vliegveldmetro.

Ook de reis naar Amsterdam verloopt voorspoedig en rond half negen zijn we weer terug in Strijen. De reis zit er weer op!

De site 'Mexico' is onderdeel van 'Passie voor reizen'.
 
Op 'Passie voor reizen' vind je ook reissites over bijvoorbeeld Thailand, Cuba, Madagascar, Oeganda, Gambia, Tibet, China, Nepal, Rajasthan, Cyprus, Jordanië en Lapland.
 
Breng ook eens een bezoek aan managementmodellen of projectmanagement.