Projectmanagement

Teamrollen-test

Home
Crashcourse
Tools
Templates
Modellen en slides
Artikelen
Ondersteuning
Beeldmateriaal
'Grasduinen'

Teams bestaan uit verschillende mensen, ieder met z’n eigen eigenaardigheden en z’n eigen gebruiksaanwijzing. Maar ook met z’n eigen favoriete rol. In teams zie je dat telkens dezelfde pietje-precies de planning maakt. Je ziet dat altijd dezelfde de boel even flink opjut. Mensen hebben sterk de neiging om in teams telkens dezelfde rol te pakken. Dat is heel handig want dan weet je tenminste wat je aan elkaar hebt. Maar het is ook wel wat benauwend: er zijn meer rollen die je kunt oppakken.

projectmanbelbintest.jpg

Ga naar de downloadpagina.

Verdeel 10 punten over de negen stellingen. Je mag de punten heel gelijkmatig verdelen, maar voor een scherper beeld is het beter met grotere getallen te werken (3, 4, 5). Nadat je de stellingen hebt ingevuld tref je onder aan de test een grafiek met jouw score aan. Succes!

projectmanbelbingrafiek.jpg

Per rol krijg je een toelichting inclusief kwaliteiten en (toelaatbare) valkuilen. Aan de hand van de grafiek en de percentages die bij de diverse rollen staan vermeld, kan je zien welke twee, drie rollen (op dit moment) op jou van toepassing zijn.

projectmanbelbintoelichting.jpg

Naam:
Emailadres:
  

Wil je ook op de hoogte worden gehouden van de laatste updates van projectmanagement?
Schrijf je dan nu in!

For Email Newsletters you can trust

Je ontvangt de update van managementmodellensite.nl in dezelfde nieuwsbrief.
 

De site 'Projectmanagement' is onderdeel van GertJanSchop.com.
 
Deze site heeft een directe relatie met onder ander de sites 'Managementmodellensite''Artikelenbase', 'Effectiviteit', 'Organisatieanalyse' en 'Belemmeringen in een veranderproces'.
 
Internet is het communisme op het gebied van informatie. Iedereen is gelijk en iedereen krijgt evenveel (namelijk alles). De informatie op deze site is vrij te gebruiken. Let op wel op een goede bronvermelding.