Rajasthan

20 mei

Home
17 mei
18 mei
19 mei
20 mei
21 mei
22 mei
23 mei
24 mei
Contact en links

Rajasthan

3-rajasthan-2005-dsc09730.jpg

Rajasthan

Rajasthan

Rajasthan

Rajasthan

Keoladeo Ghana National Park

Vandaag een rustige start van de dag. We vertrekken rond negen uur naar Bharatpur. Het eerste deel van de weg is ontzettend druk.

Het landschap is hier niet veel anders dan de weg tussen Delhi en Jaipur: veel landbouwgrond, langs de randen bomen en huizen met geschilderde reclames. Wel is het hier veel groener. Opvallend veel kamelen die hier als trekdier worden gebruikt.

Aan het begin van de middag komen we bij ons hotel (Lakxi Vilas Palace) aan. Het is wederom een paleisje met een mooi zwembad in de achtertuin, waar we dankbaar gebruik van maken.

Rond half vijf rijden we naar de ingang van Keoladeo Ghana National Park.

Keoladeo Ghana National Park is een van de belangrijkste vogelreservaten ter wereld en staat op de Werelderfgoederenlijst.

Momenteel ligt het park grotendeels droog en zijn er relatief weinig vogels. Na de moessontijd staat het gebied grotendeels onder water er stikt het er van de vogels.

Gelukkig valt er ook nu een hoop te zien: ooievaars, diverse soorten reigers, aalschovers, ibissen, maar ook antilopen en jakhalzen.

Het is al donker wanneer we de uitgang van het park bereiken.

De site 'Rajasthan' is onderdeel van 'Passie voor reizen'.

Op 'Passie voor reizen' vind je ook reissites over bijvoorbeeld
Thailand, Cuba, Madagascar, Oeganda, Gambia, Mexico, Nepal, Rajasthan, Cyprus, JordaniŽ en Lapland, Athene & Lesbos, La Palma, Malta & Gozo, Sri Lanka, Tibet & China en Peru.
 
Breng ook eens een bezoek aan managementmodellen of projectmanagement.