Oeganda

Nairobi - Entebbe

Home
Amsterdam - Nairobi
Nairobi - Entebbe
Lake Mburo
Lake Bunyoni
NP Bwindi
Berggorila's!
NP Queen Elizabeth
Kazingakanaal
Fort Portal
Kibale Forest: chimpansees
NP Murchison Falls
Krokodillenbar
Kampala
Namwendwa
Jinja
Victoriameer
Back home
Links en contact

10 september

dsc_0245.jpg

We reizen in een kleine groep met zes deelnemers, een reisleider en een chauffeur. We maken een rit van een paar uur naar NP Lake Mburo. Onderweg stoppen we even bij een workshop waar trommels worden gemaakt en verkocht, en passeren we de evenaar.

dsc_2780.jpg

dsc_2798.jpg

Tegen het einde van de middag rijden we NP Lake Mburo  binnen en starten we direct met een gamedrive. We worden rijkelijk beloond met onder andere impala's, waterbokken, zwijnen, duikers en veel zebra's. Lake Mburo is met 260 km2 het kleinste park van Uganda.

dsc_2826.jpg

dsc_2812.jpg

Vannacht is de tijd snel voorbij gegaan door iets dat het midden houdt tussen dommelen en slapen. In Nairobi stappen over in het vliegtuig naar Entebbe en rond tien uur verlaten we het vliegveld.

dsc_0236.jpg

dsc_0274.jpg

dsc_2797.jpg

dsc_2834.jpg

dsc_0257.jpg

dsc_2794.jpg

dsc_2810.jpg

dsc_2830.jpg

Tegen schemering komen we bij onze overnachtigingsplaats aan. We overnachten in grote overkapte tweepersoonstenten met echte bedden. 's Avonds eten we in een 'restaurant' aan de rand van het meer.

De site 'Oeganda' is een site van 'Passie voor reizen'.
 
Op 'Passie voor reizen' vind je ook reissites over bijvoorbeeld Thailand, Cuba, Madagascar, Mexico, Gambia, Tibet, China, Nepal, Rajasthan, Cyprus, JordaniŽ en Lapland.
 
Kijk ook eens op managementmodellensite.nl.